Strootman en Roma winnen van Letschert en wippen over Napoli heen

admin • 00:02, 20-03-2017 / Laatste Update: 16:12, 05-01-2024

AS Roma heeft geen punten laten liggen in de strijd om de tweede plaats in de Serie A. Met Strootman in de basis won Roma van Sassuolo, waar Timo Letschert één helft meedeed: 3-1.

Al na negen minuten was het raak voor Sassuolo. Via Gregoire Defrel kwamen de bezoekers op voorsprong. Echt lang mochten ze niet van de voorsprong genieten. In de zestiende minuut schoot Leandro Paredes de Romeinen op gelijke hoogte.

In de blessuretijd zette Mohamed Salah de ploeg van Luciano Spalletti op voorsprong, waarna Edin Dzeko de wedstrijd op aangeven van Strootman op slot gooide.

Wissel

Letschert maakte weinig indruk in de eerste helft. Hij werd aan het begin van de tweede helft gewisseld.

Serie A

Met deze zege wippen de Romeinen weer over Napoli heen naar plaats twee. De Napolitanen wonnen zondagmiddag van Empoli.