Strootman met Roma veel te sterk voor Torino

admin • 21:03, 19-02-2017 / Laatste Update: 17:27, 05-01-2024

AS Roma had zondagavond totaal geen moeite met middenmotor Torino. De Romeinen waren binnen 17 minuten al klaar door al 2 keer gescoord te hebben.

Edin Dzeko was natuurlijk weer eens trefzeker voor Roma. De Bosniër maakte tegen Joe Hart, oud-ploeggenoot bij Manchester City, alweer zijn 19e doelpunt van het seizoen. Vlak daarna maakte Mohammed Salah er al 2-0 van.

De ploeg van Luciano Spaletti haalde de voet wat van het gaspedaal af. Via Leandro Paredes en Radja Nainggolan liep de thuisploeg uit naar 4-1 nadat Maxi López tussendoor nog iets terugdeed voor Torino.

Strootman

Kevin Strootman speelde nagenoeg de hele wedstrijd in het Stadion Olimpico. De Nederland werd in de 82ste minuut gewisseld voor Il Capitano, oftewel de levende Roma-legende Francesco Totti.