Subersub 'Olly' Giroud redt punt voor zwak Arsenal

Action Images via Reuters

admin • 16:12, 10-12-2017 / Laatste Update: 14:37, 07-01-2024

Olivier Giroud heeft zondag op de valreep een nederlaag van Arsenal voorkomen. De Franse spits, die 20 minuten voor tijd in het veld was gekomen voor landgenoot Alexandre Lacazette, trok in de uitwedstrijd tegen Southampton vlak voor tijd de stand gelijk: 1-1.

De thuisploeg stond bijna de hele wedstrijd aan de leiding door een vroeg doelpunt na 2 minuten spelen van Charlie Austin. Met Virgil van Dijk centraal achterin hield Southampton lang stand. De verdediger van het Nederlands elftal kon in de 88e minuut echter niet voorkomen dat Giroud op aangeven van Alexis Sánchez de gelijkmaker binnenkopte.

Arsenal staat met 29 punten uit 16 wedstrijden op de 5e plaats in de Premier League, Southampton is met 18 punten de nummer 10.