Super Icardi scoort 4 keer voor Internazionale tegen Sampdoria

Brian Vesseur • 15:24, 18-03-2018 / Laatste Update: 12:08, 12-12-2023

Internazionale heeft op bezoek bij Sampdoria een enorme zege geboekt. In Genua werd het 0-5 voor de Milanezen. Mauro Icardi was de grote man bij de uitploeg met 4 doelpunten. Door de zege klimt Inter weer naar de 4e plek op de ranglijst.

Ivan Perisic opende de score voor Inter na 26 minuten. Daarna begon de Icardi-show. De Argentijn scoorde een penalty na een half uur voetbal. Een minuut later scoorde de spits wéér. Vlak voor rust wist Icardi weer te scoren: 0-4.

De Icardi-show is over

In de 51e minuut scoorde hij zijn laatste doelpunt en daarna was het over met de pret. De Icardi-show was afgelopen, want na 66 minuten werd-ie gewisseld. Door zijn productieve dag staat Icardi nu op 22 doelpunten in de Serie A. De 25-jarige aanvoerder speelde 24 wedstrijden. Alleen Ciro Immobile heeft meer doelpunten. De spits van Lazio Roma staat op 24 treffers.