Superstart in Premier League: 2 goals binnen 5 minuten (video's)

Proshots

Trevor Wagener • 22:56, 11-08-2017 / Laatste Update: 02:55, 08-01-2024

Arsenal-fans kunnen hun geluk niet op! De nieuwe aankoop Alexandre Lacazette heeft hen al na 97 seconden op 1-0 gezet tegen Leicester City. Een beter begin kan Arsenal's, maar vooral zijn, seizoen niet beginnen!

De Egyptische middenvelder Mohamed Elneny besloot de bal al vroeg in de wedstrijd het strafschopgebied in te slingeren. Lacazette had zich even los gemaakt van het duo Robert Huth/Wes Morgan en kopte de bal stijlvol langs een kansloze Kasper Schmeichel:

We zijn vijf minuten onderweg in het nieuwe Premier League-seizoen en er is al twee keer gescoord! Lacazette deed het na anderhalve minuut 🔥 pic.twitter.com/dp67zkYDXA

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) 11 augustus 2017

And it's gone

3 minuten later was het alweer gelijk. Een snel genomen corner werd goed teruggelegd bij de 2e paal, waarna het voor de Japanner Shinji Okazaki een koud kunstje was om de bal binnen te koppen: 1-1.