Supertrio helpt Liverpool aan flinke overwinning tegen West Ham United (videos)

admin • 19:08, 24-02-2018 / Laatste Update: 10:57, 12-12-2023

Liverpool is heel even gestegen naar de 2e plek in de Premier League, het won zaterdag dankzij het gevreesde aanvalstrio thuis met 4-1 van West Ham United.

Liverpool had het een half uurtje moeilijk met West Ham, voordat Emre Can de ban brak. De Duitse middenvelder scoorde op aangeven van vedette Mo Salah. De Egyptenaar had na 2 minuten zelf al tegen de paal geschoten, waarna West Ham-aanvaller Marko Arnautovic (ex-FC Twente) de onderkant van de lat raakte.

Doelpuntenregen

5 minuten na de pauze mocht Salah zelf scoren, zijn 23ste van het seizoen, na een actie van Can schoof hij met links raak: 2-0. En weer 5 minuten later besliste Roberto Firmino het duel definitief. In een heerlijke 2e helft deed Michail Antonio nog wel wat terug, maar  Sadio Mané (samen met collega-aanvallers Firmino en Salah dit seizoen in bloedvorm) bepaalde de eindstand op 4-1. Door de zege stijgen The Reds naar de 2e plek, Manchester United speelt morgen tegen Chelsea en kan die plek weer terugpakken.