In supervorm verkerende Lens scoort alwéér prachtgoal in voorbereiding (video)

Trevor Wagener • 00:43, 23-07-2017 / Laatste Update: 12:57, 07-01-2024

Jeremain Lens gaat hartstikke lekker in Engeland. Tijdens de voorbereiding rijgt de 29-jarige international de doelpunten aaneen alsof het niets is. Eerder deze week scoorde hij al uit een mooie vrije trap tegen Hartlepool United. Tegen League One-club Bradford City liet hij eens te meer zien over een snelle motor te beschikken.

Josh Maja had Sunderland al na 5 minuten op voorsprong gebracht. Slechts 3 minuten later besloot de voormalig aanvaller van onder meer PSV, AZ en NEC op de solotour te gaan èn met succes!

Close call

Nog voor rust leek Sunderland op de spreekwoordelijke rozen te zitten toen verdediger Billy Jones in de 42ste minuut de 3-0 scoorde. The Black Cats maakten het nog flink spannend, aangezien zij de '3e divisionist' terug lieten komen tot 3-2.