Terugkijken! Check hier alle goals van Barça vs. Lyon (video's)

BSR Agency

admin • 09:06, 14-03-2019 / Laatste Update: 11:34, 08-01-2024

FC Barcelona was on 🔥! Leo Messi en co. maakte er weer een mooi feestje van in het eigen Camp Nou en behaalde, na de 5-1 overwinning op Olympique Lyon, de kwartfinales van de Champions League.

Dat het een mooie avond zou worden, stond eigenlijk al in de 17e minuut vast. Messi mocht aanleggen vanaf de stip en pakte dat cadeautje met beide handen uit. Smullen!

Barça besloot het niet rustiger aan te doen en een klein kwartiertje later was het Coutinho die de score verdubbelde.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Spanjaarden, maar toch begon Camp Nou een béétje te zweten toen Tousart plotseling de 2-1 voor de bezoekers maakte.

De Catalanen waren even van slag, maar gooiden 20 minuten later de wedstrijd in het slot via, who else, Lionel Messi.

Dat betekende de genadeklap voor Lyon. Een paar minuten later lag namelijk de 4e van Barça in het net, met opnieuw een hoofdrol voor de kleine Argentijn.

Weer een paar minuten later voltrok zich eigenlijk exact hetzelfde scenario. Counter van Barcelona, Messi met de assist en dit keer geen Piqué maar Dembélé die het afrondt. De Fransman schiet de eindstand op het bord: 5-1!