Tottenham geeft het opeens helemaal weg tegen Southampton en staat met lege handen

admin • 18:52, 09-03-2019 / Laatste Update: 15:29, 08-01-2024

Tottenham Hotspur heeft zaterdag een zure nederlaag geleden op bezoek bij Southampton. De Londenaren stonden lange tijd met 0-1 voor, maar zagen de thuisclub binnen 5 minuten 2 keer scoren: 2-1.

Kane zette Tottenham in de 1e helft in minuut 26 op voorsprong. Dit wisten zij lang vast te houden, maar in minuut 76 ging het mis. Valery profiteerde optimaal van een fout van Spurs-verdediger Rose en schoot raak. 5 minuten later lag de bal weer in het doel, omdat Ward-Prowse een vrije trap op prachtige wijze achter Lloris schoot. Deze klap kwam Tottenham niet meer te boven.