Tottenham verliest verrassend bij Burnley en loopt averij op in titelstrijd (video)

admin • 16:35, 23-02-2019 / Laatste Update: 22:56, 07-01-2024

Tottenham Hotspur is beroerd aan dit Premier League-weekend begonnen. De Londenaren gingen met 2-1 onderuit op bezoek bij Burnley en daarmee blijft de ploeg van coach Mauricio Pochettino op 5 punten van koploper Manchester City, terwijl Liverpool bij winst op Manchester United zelfs een voorsprong van 8 punten op de Spurs kan nemen.

Tottenham kon weer beschikken over Harry Kane, de spits die in januari een enkelblessure had opgelopen. Hoewel hij nog wat onwennig oogde, maakte Kane in de 65ste minuut wel de gelijkmaker, kort nadat de Nieuw-Zeelander Chris Wood de thuisploeg uit een betwiste hoekschop aan de leiding had gebracht.

Winnende goal

Het doelpunt van boegbeeld Kane leverde de Spurs niet eens een punt op. Ashley Barnes schoof, op aangeven van oud-AZ'er Johánn Gudmundsson, in de 83ste minuut de winnende treffer binnen.