Tsjechië wint van Slowakije en pakt 1e punten in Nations League (video)

admin • 20:23, 13-10-2018 / Laatste Update: 00:01, 05-01-2024

Tsjechië heeft op bezoek bij Slowakije de 1e 3 punten in de Nations League gepakt en daarmee de Slowaken naar de laatste plaats in de poule verwezen. Patrik Schick schoot de Tsjechen een kwartier voor tijd naar de winst: 2-1.

De wedstrijd in divisie B kwam pas in de 2e helft op gang. In de 52e minuut is er een grote kans voor Duda, die de bal maar net naast het doel van keeper Tomáš Vaclík krult. Amper 30 seconden later ligt de bal er aan de andere kant van het veld in: Krmencík tikt de bal na een goede aanval binnen.

10 minuten na de openingsgoal maakt kersvers recordinternational Marek Hamšík de gelijkmaker uit een corner. In de 76e minuut kopt Schick de bal mooi in het doel, 2 minuten nadat hij het veld had betreden als invaller.