TV Gids: op deze zender kijk je naar CL-kraker Juventus – FC Barcelona

28 oktober 2020

Getty Images

Er staat woensdagavond weer een heerlijk Champions League-programma voor je klaar. Wacht dacht je namelijk van de kraker tussen Juventus en FC Barcelona? Normaliter Ronaldo versus Messi, maar de Portugees is helaas nog steeds niet hersteld van het coronavirus.


Desondanks valt er genoeg te genieten. Bij Barcelona is het bijvoorbeeld afwachten of Ronald Koeman een basisplaats in gedachten heeft voor Frenkie de Jong en Sergiño Dest. Bovendien zullen de Catalanen zich willen revancheren na de verloren Clasico van afgelopen weekend.

SBS6
Getuige zijn van dit spektakel? Dat kan! Om 20.30 uur begint de voorbeschouwing op SBS6. Wilfred Genee zal als presentator fungeren, terwijl René van der Gijp en Wim Kieft er voor de analyses zitten. De aftrap staat gepland om 21.00 uur.

Ziggo Sport
Daarnaast is er echter ook genoeg leuks te zien op Ziggo Sport. Op Ziggo Sport Select begint om 18.30 uur de wedstrijd tussen Istanbul Başakşehir en Paris Saint-Germain. Daarna, om 20.55 uur, hebben zij een Champions League-schakelprogramma voor je klaarstaan. Zo hoef je van geen enkele wedstrijd iets te missen!

Op het Ziggo Sport Voetbal-kanaal begint om 18.50 uur de wedstrijd Krasnodar - Chelsea. Daarna zenden zij, net als SBS6, de kraker tussen Juve en Barça uit.

Toch liever Manchester United - RB Leipzig kijken? Dat kan op Ziggo Sport Golf, vanaf 20.55 uur. Borussia Dortmund - Zenith St. Petersburg wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing (20.55 uur) en voor Sevilla FC - Stade Rennais zul je moeten zappen naar Ziggo Sport Docu (20.55 uur). Tot slot verzorgt Ziggo Sport Extra nog Club Brugge - Lazio. Ook daar begint de uitzending om 20.55 uur.