Udinese doet met Nuytinck als invaller goede degradatie-zaken bij Crotone

EPA

Trevor Wagener • 22:27, 04-12-2017 / Laatste Update: 06:29, 05-01-2024

Met verdediger Bram Nuytinck als invaller rekende Udinese maandagavond eenvoudig af met Crotone. Het duel in de onderste regionen van de Serie A kende een eenzijdig verloop en werd dan ook met gemak gewonnen door de ploeg uit Udine: 3-0.

Dankzij 2 goals van Jakub Jankto en een doelpunt van Kevin Lasagna deed het bezoekende Udinese goede zaken in de strijd tegen degradatie.

Ja-Ja-Ja-Jankto

De Tsjechische middenvelder zorgde in de 40ste minuut voor de openingstreffer in het Stadio Ezio Scida in Crotone. Vlak na rust verdubbelde de voorsprong. In de 66e minuut besliste Lasagna de wedstrijd. 3 minuten later gunde Udinese-coach en voormalig Milan-verdediger Massimo Oddo Nuytinck een invalbeurt.

Udinese staat op een teleurstellende 14e plaats in de Serie A. Nuytinck en co staan nu 5 punten los van de gevarenzone.