📸 | Ultiem FIFA-potje voor Manchester City: Leeds schiet 2 keer op goal en wint

Bart van der Wijst • 18:16, 10-04-2021 / Laatste Update: 01:42, 05-01-2024

Manchester City heeft voor de eerste keer in lange tijd weer eens verloren. FIFA-fans zullen de nederlaag van de koploper van de Premier League wel herkennen. Tegenstander Leeds United schoot 2 keer op goal en won: 1-2. De uitploeg stond ook nog eens een halve wedstrijd met een man minder.

Wie op de officiële site van de Premier League kijkt, waant zich voor even in het populaire spelletje van FIFA. Leeds United heeft 2 schoten gelost in heel de wedstrijd en die vlogen er allebei in. Manchester City had 71 procent balbezit en 29 schoten en won dus niet.

*Controller vliegt door de kamer*

Stuart Dallas was de matchwinner voor Leeds United. Hij kwam dus 2 keer voor de goal en wist bij iedere poging te scoren. Zijn laatste treffer viel in de 91e minuut, wat het nog even extra zuur maakte voor de thuisploeg. Zij stonden ook vanaf minuut 44 met een mannetje meer nadat Liam Cooper een aanslag pleegde op de knie van Gabriel Jesus.

City blijft door de nederlaag wel koploper in de Premier League. Het gat met stadgenoot Manchester United bedraag 14 punten, al heeft die ploeg wel 2 wedstrijden minder gespeeld.