United komt pas laat los en wint met 0-4

admin • 17:40, 19-08-2017 / Laatste Update: 20:13, 05-01-2024

Manchester United heeft ook de 2e wedstrijd van het seizoen ruim gewonnen. Na de 4-0 overwinning op West Ham United van vorige week wonnen The Red Devils zaterdag op bezoek bij Swansea City met dezelfde cijfers: 0-4

2 wedstrijden, 6 punten, 8 doelpunten voor en 0 tegen. Mooie cijfers voor het Manchester United van José Mourinho. Toch ging het vandaag erg moeizaam tegen het stugge Swansea City. Bailly opende in blessuretijd van de eerste helft de score. De Ivoriaan tikte de bal na een kopbal van Pogba over de doellijn.

De andere doelpunten vielen pas in het laatste kwartier van de wedstrijd. Binnen 4 minuten scoorde United liefst 3 keer, waarmee er alsnog een grote uitslag op het scorebord kwam in het Liberty Stadium. Eerst was het de beurt aan de Belgische spits Romelu Lukaku (80ste minuut), daarna scoorden de Fransen Paul Pogba (82ste minuut) en invaller Anthony Martial (84ste minuut).

Wauw! Manchester United maakt er ook vier tegen Swansea: 0-4! Deze heerlijke stift van Pogba was het hoogtepunt #SWAMUN #ZiggoSport pic.twitter.com/thqw9OFeO2

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) 19 augustus 2017

Goalgetter Lukaku

Lukaku staat na 2 duels al op 3 treffers, nadat hij vorige week tegen West Ham United ook al twee 2 keer scoorde. De Belg kwam deze zomer voor 85 miljoen euro over van Everton en lijkt zijn rol als topschutter bij Everton over te hebben gebracht naar Manchester.