United wint dankzij twee lekkere goals van Everton (video's)

admin • 21:26, 01-01-2018 / Laatste Update: 00:05, 09-01-2024

United heeft maandagavond Everton alle hoeken van het veld laten zien. Ze losten meer schoten, haden meer balbezit en waren uiteindelijk ook gewoon veel gevaarlijk dan de thuisploeg: 0-2

Vooral na rust kwam het spel echt op gang. Juan Mata loste het 1ste echte waarschuwingsschot door op de paal te knallen. Niet lang daarna legde Anthony Martial aan. De Fransman legde de bal vanaf randje 16 met een heerlijke curve bekeken in de rechter kruising.

Wayne Rooney speelde met Everton tegen zijn oude club, maar kon daar niet zo veel tegenin brengen. Sterker nog, Jesse Lingard gooide de wedstrijd 10 minuten voor het eindsignaal in het slot.

Dankzij de overwinning staat Manchester United weer 2de in de competitie. Achtervolger Chelsea heeft wel nog een wedstrijd tegoed. Everton blijft op de 9de plek staan.