admin • 18:56, 30-03-2019 / Laatste Update: 20:58, 05-01-2024

Manchester United is voorlopig de 4e ploeg van Engeland. Nadat de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer 3 punten pakte tegen Watford, moet Arsenal van Newcastle winnen om boven de Red Devils te blijven.

De ploeg heeft nu evenveel punten als Tottenham Hotspur, dat zondag tegen Liverpool speelt.

Watford

Waar alle aandacht naar United ging, was het Watford dat in de grootste delen van de wedstrijd de beste ploeg was. De ploeg van Javi Gracia zette brutaal druk en kreeg in de 1e helft een paar levensgrote kansen.

Rashford

Toch wist United op voorsprong te komen. De ploeg had al een paar kansen gecreëerd toen Marcus Rashford op een geweldige wijze weggestuurd werd door linksback Luke Shaw. Ook op volle snelheid bleek er niets mis met de afwerking: 1-0.

Op z'n Engels

Het gebeurde allemaal in een vermakelijke 1e helft. Beide ploegen wilden in een razend tempo gebruikmaken van de ruimtes achter de verdediging, waardoor het spel op en neer golfde.

Na rust

Na rust zocht Watford weer nadrukkelijk het doel van United op. Tot grote kansen leidde het niet, maar het zorgde er tegelijkertijd ook voor dat United aan de andere kant weinig meer wist te creëren.

2-0

Uit een spaarzaam moment United zich wel onder de druk uit voetbalde, ontstond de 2-0. Na 72 minuten was het Martial die zelf een aanvalletje opzette en later een voorzet van Lingard binnen kon tikken.

Spannend

Uit het niets kwam de spanning terug, toen Abdoulaye Doucouré na een heerlijk overstapje van Troy Deeney alleen voor de keeper kwam te staan. Oog in oog met met De Gea faalde de Malinese Fransman niet.