<

🎥​ | Uruguay juicht! Luis Suárez scoort bij rentree in Uruguayaanse competitie

Marcel Roes • 12:47, 06-08-2022 / Laatste Update: 10:30, 07-01-2024

Luis Suárez is back! De 35-jarige aanvaller keerde met Nacional terug in de Uruguayaanse competitie en scoorde meteen. De ploeg uit hoofdstad Montevideo won de wedstrijd tegen Rentistas met 3-0, mede dankzij een kopgoal van Suárez.

In de 2e helft kwam Suárez in de ploeg en maakte in de 58e minuut uit een corner van Brian Ocampo met zijn hoofd de 3-0.

Suárez had eerder in de week officieel zijn rentree gemaakt bij Nacional. Hij speelde een kwartier mee in het thuisduel tegen het Braziliaanse Atletico Goianiense in de kwartfinale van de Copa Sudamericana (0-1-nederlaag).