Valencia redt zich in bekertoernooi

admin • 00:16, 29-01-2016 / Laatste Update: 23:40, 07-01-2024

Valencia is er op Gran Canaria alsnog in geslaagd de laatste vier te bereiken in het Spaanse bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Las Palmas eindigde donderdagavond in 0-1 door een doelpunt van Rodrigo halverwege de eerste helft. Oud-PSV'er Zakaria Bakkali bleef op de reservebank. Thuis stelde Valencia vorig week ernstig teleur met 1-1.

Sevilla hield ook zicht op de Copa del Rey. De nummer zeven van de Primera División won ook op bezoek bij Mirandés, dat een niveau lager speelt. De eindstand in het kleine stadion Municipal de Anduva was 0-3.

Vicente Iborra opende de score al na negen minuten vanaf de strafschopstip. Pas ver in de tweede helft hadden Juan Muñoz en Coke nogmaals succes. Sevilla had thuis met 2-0 al een goede uitgangspositie verworven.