Valencia rolt Lille op en doet weer helemaal mee

AFP

admin • 00:07, 06-11-2019 / Laatste Update: 11:22, 07-01-2024

Valencia heeft zichzelf een heel groot plezier gedaan door thuis van Lille te winnen. Na met 0-1 te zijn gaan rusten, werd het uiteindelijk 4-1 voor de Spanjaarden.

Na 25 minuten was het Victor Osimhen die de Fransen uit een counter op 0-1 zette. Cillessen kreeg de bal daarbij keurig door de beentjes gespeeld.

In de 2de helft werd er orde op zaken gesteld. Parejo bracht Valencia uit een strafschop op gelijke hoogte, nadat verdediger José Fonte van Lille de bal op zijn arm had gekregen. Een eigen doelpunt van Adama Soumaoro, die een voorzet van José Luis Gayá langs zijn eigen keeper tikte, bracht de thuisclub aan de leiding.

In de slotfase liep Valencia nog uit naar een ruime zege dankzij treffers van Geoffrey Kondogbia en Ferrán Torres.

Hoe de stand er nu uitziet in Groep H check je HIER.