Valencia wint in absolute slotfase van hekkensluiter Huesca (video)

admin • 16:37, 23-12-2018 / Laatste Update: 23:06, 07-01-2024

Valencia heeft vlak voor de feestdagen een broodnodige zege geboekt. Hekkensluiter Huesca werd in de allerlaatste seconde op een 2-1 nederlaag getrakteerd.

Het loopt door dit seizoen nog voor geen meter bij Valencia en dus was een zege op Huesca absoluut gewenst. De bezoekers, die dit seizoen nog maar 1 wedstrijd wisten te winnen, begonnen met Santamaría, normaal 3e keeper, in de basis. De 33-jarige doelman kreeg meteen genoeg te doen en viel op met een aantal fraaie reddingen.

In de 25e minuut verschalkte Parejo de doelman van de bezoekers, maar in de 72e minuut leek het vanaf de penaltystip toch fout te gaan voor Valencia. Nadat Huesca nog een aantal keer heel dichtbij de 2-1 was, kwamen de punten de thuisploeg toe door een goal van Piccini in de laatste seconde van de wedstrijd.