Verhaegh scoort voor Wolfsburg, maar verliest wel van Werder

EPA

Brian Vesseur • 21:24, 11-02-2018 / Laatste Update: 14:45, 05-01-2024

Het Nederlands getinte VfL Wolfsburg heeft verloren van concurrent Werder Bremen. De thuisploeg won met 3-1 en heeft daardoor 3 punten afstand genomen van FSV Mainz, dat op de zestiende plek staat. Wolfsburg heeft 1 punt meer dan Werder.

De verdediging van Wolfsburg, met daarin Jeffrey Bruma en aanvoerder Paul Verhaegh, moest in de eerste helft 2 doelpunten toestaan. Al na 4 minuten stelde Zlatko Junuzovic zijn Zweedse teamgenoot Ludwig Augustinsson in staat te scoren. Vlak voor rust gaf de Oostenrijker de voorzet op zijn landgenoot Florian Kainz die de voorsprong verdubbelde.

Strafschop

Verhaegh kreeg aan het begin van de tweede helft de kans Wolfsburg terug in de wedstrijd te brengen. Zijn inzet vanaf de stip werd echter gestopt, maar de Nederlander scoorde alsnog in de rebound. Kainz gooide de wedstrijd echter op slot met zijn tweede treffer.