Vier heerlijke treffers van Cristiano Ronaldo tegen Celta in beeld (video's)

admin • 18:31, 05-03-2016 / Laatste Update: 00:54, 06-01-2024

Cristiano Ronaldo is on-fire! De Portugees maakte in het 7-1 gewonnen duel met Celta de Vigo maar liefst vier goals. En hoe! Alle vier de doelpunten van Ronaldo waren van pure klasse. Check ze hier.

Real Madrid kwam in de 41e minuut op een 1-0 voorsprong via sloopkogel Pepe. In de 50e minuut deed Ronaldo vervolgens DIT. Zijn eerste van de dag was een fantastisch schot van afstand.

RONALDOOOOOO! pic.twitter.com/bxnNmXfzwQ

— Footy Accumulators (@FootyAccums) 5 maart 2016

Niet gek veel later, in de 58e minuut, schoot Ronaldo vanuit een vrije trap Real op een ruime 3-0 voorsprong.

— Juez Central (@Juezcentral) 5 maart 2016

In de 62e minuut deed Celta wat terug, door de 3-1 tegen de touwen te schieten. Maar voor Ronaldo was het feestje nog niet voorbij. In de 69e minuut completeerde hij zijn hattrick met een intikkertje bij de tweede paal.

Tja, en als je er toch al drie hebt in liggen. Waarom dan geen vierde? En dat was ook wat Ronaldo dacht. Via een rake kopbal uit een corner maakte hij zijn vierde.

Na de 5-1 van Ronaldo deden ook Jesé Rodriguez en Gareth Bale nog een duit in het zakje.