Villareal doet pas in de 94e minuut wat het moet doen: winnen bij Sociedad

admin • 15:08, 19-02-2017 / Laatste Update: 15:57, 07-01-2024

Villareal heeft zondag 3 belangrijke punten gepakt op bezoek bij concurrent Real Sociedad. Pas in de 94e minuut was het Samuel Castillejo die zijn ploeg de winst bezorgde. Door de overwinning loopt Villareal in op Sociedad.

Lang leek het er in het Estadio Anoeta op dat Villareal weer gelijk zou spelen. De vorige 2 wedstrijden gebeurde dat ook al. En in San Sebastian leek Villareal weer maar 1 puntje te pakken.

94e minuut

Of misschien nog minder, want Sociedad domineerde de 1e helft. Maar Villareal kwam véél beter uit de rust en een kwartier voor tijd zocht het nadrukkelijk naar de goal. Na 3 grote kansen was het Castillejo die de grote man werd met zijn goal in de 94e minuut: 0-1.