Voor Radja Nainggolan is coronacrisis extra eng: ‘Wil mijn vrouw met kanker niet besmetten’

25 maart 2020

BSR

Niemand zat te wachten op de coronacrisis, maar voor Radja Nainggolan komt het wel heel beroerd uit. De vrouw van de Belgische middenvelder heeft namelijk kanker. Wordt zij besmet met corona, dan kan het einde verhaal betekenen.


De middenvelder van Cagliari houdt zich aan de regels omtrent thuisisolatie. Een voordeeltje tussen alle ellende door is dat-ie, nu de Serie A ook plat ligt, meer tijd heeft om zijn vrouw Claudia Lai te verzorgen.

Uitstel
En die zorg is nodig ook. "Ziekenhuizen worden vermeden en de therapieën worden een beetje uitgesteld. Het is daarom hopen dat alles zo snel mogelijk goedkomt, omdat ze door de ziekte sowieso een zwak immuunsysteem heeft", legt hij uit op de Instagram-pagina van televisiezender VIER.

Boodschappen
Nainggolan moet heel voorzichtig te werk gaan. "Zeker omdat ik nu bijvoorbeeld de boodschappen doe en dus besmet kan raken. Want ik kom buiten. Als ik thuiskom, ben ik wel bang dat ik haar zou kunnen besmetten, maar ik ben wel attent en volgens mij is alles ook wel goed verlopen."

Playstation
En hoe brengt de voormalige Belgische international verder zijn tijd door? "Soms speel ik met vrienden - online - tot in de vroege uurtjes. Of dat niet slecht is voor mijn ritme? Qua trainingen is er op dit moment toch niet veel te doen en op die manier manier gaat de volgende dag toch ook alweer een stuk sneller voorbij."

View this post on Instagram

😍😍😍

A post shared by Radja Nainggolan (@radja_nainggolan_l4) on