De Vrij en Hoedt doen goede zaken met Lazio

admin • 22:44, 01-04-2017 / Laatste Update: 17:29, 05-01-2024

Lazio staat na zaterdag steviger op de 4e plaats in de Serie A. De ploeg van trainer Simone Inzaghi was met 2-1 te sterk bij Sassuolo. Het winnende doelpunt voor de Romeinen viel in de 84ste minuut en kwam op naam van verdediger Francesco Acerbi van de thuisclub, die een eigen goal maakte.

De Nederlanders Stefan de Vrij en Wesley Hoedt vormden het centrale verdedigingsduo bij Lazio, dat eind januari voor het laatst een wedstrijd verloor. Hoedt werd na een klein uur spelen, met een gele kaart op zak, naar de kant gehaald.

Letschert

Domenico Berardi zette Sassuolo in de 26e minuut op voorsprong via een strafschop. Nederlander Timo Letschert bleef op de bank bij de thuisploeg. De gelijkmaker kwam kort voor rust op naam van topscorer Ciro Immobile.

Lazio heeft na 30 wedstrijden 60 punten, 3 minder dan nummer 3 Napoli.