De Vrij maakt 1e doelpunt voor Inter bij gelijkspel tegen Torino (video)

admin • 00:47, 27-08-2018 / Laatste Update: 14:29, 07-01-2024

Internazionale heeft ook in de 2e speelronde in de Serie A punten laten liggen. Door goals van Ivan Perisic en Stefan de Vrij kwam Inter op een 2-0 voorsprong, maar na rust kwam Torino terug tot een 2-2 gelijkspel.

Perisic schoot al na 6 minuten raak op aangeven van spits en aanvoerder Mauro Icardi. Na 32 minuten spelen maakte Stefan de Vrij zijn 1e treffer in het blauw met zwart van Internazionale. De 26-jarige verdediger uit Ouderkerk aan den IJssel kopte raak uit een indraaiende vrije trap van Matteo Politano. De linkspoot speelde een goede wedstrijd vanaf de rechterflank en leverde veel goede voorzetten af, maar Inter lukte het niet om de voorsprong te vergroten.

Klasse Stefan! 😀💪 Stefan de Vrij maakt zijn eerste doelpunt voor Inter 🎉#INTTOR #SerieA #DeVrij #ziggosport pic.twitter.com/AidMotf1os

— Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) 26 augustus 2018

Comeback Torino

Daarmee bleef Torino in de wedstrijd en na 55 minuten zorgde aanvoerder Andrea Belotti voor de aansluitingstreffer. De Franse middenvelder Soualiho Meïté schoot halverwege de 2-2 binnen namens Torino en daar bleef het bij in Stadio Giuseppe Meazza. Internazionale ging vorige week al met 1-0 onderuit bij Sassuolo, waar de club uit Milaan het al jaren moeilijk heeft. De ploeg van trainer Luciano Spalletti staat daarmee nu al 5 punten achter op Juventus en Napoli, die nog geen punten lieten liggen. Ook SPAL, de nummer 17 van vorig seizoen uit de Serie A, won de eerste 2 duels van dit seizoen.