Waanzin bij Fiorentina - Inter: 9 goals en hattrick Icardi

admin • 01:04, 23-04-2017 / Laatste Update: 13:23, 07-01-2024

Fiorentina en Inter Milaan hebben er zaterdagavond flink op los geschoten. In Florence werd het 5-4 (!).

In eigen huis stond Fiorentina bij rust nog met 2-1 achter. In de spectaculaire tweede helft schoot de thuisploeg er 4 binnen en Inter 3. Ook miste Fio nog een pingel. De Argentijnse spits Mauro Icardi maakte een hattrick voor de bezoekers uit Milaan.

5 minuten, 2 goals

Matias Vecino zette Fiorentina na 22 minuten op voorsprong. Inter draaide die achterstand in 5 minuten weer om. Ivan Perisic en Icardi scoorden allebei.

Fiorentina pakt initiatief

In de tweede helft nam Fiorentina het initiatief over. Eerst miste Federico Bernardeschi nog vanaf de stip, maar 10 minuten later was het alsnog raak via Davide Astori. Via Vecino en 2 doelpunten van de Senegalees Khouma Babacar liep de thuisploeg uit naar 5-2. Vlak voor tijd scoorde Icardi nog 2 keer namens Inter.