🎥 | Wat doet hij dan?! Jay-Roy Grot springt tijdens duel in de nek van keeper tegenstander

Sjors Tanis • 22:10, 27-09-2021 / Laatste Update: 02:48, 07-01-2024

Jay-Roy Grot verdient momenteel z'n geld als voetballer in Denemarken bij Viborg. Zondag tijdens de wedstrijd tegen Odense deed de aanvaller iets opmerkelijks: hij sprong tijdens een duel op en over de keeper van Odense.

De keeper ging erbij liggen (misschien een klein beetje aanstellerij) en Grot kreeg een gele kaart.

Veel Nederlanders

Het duel tussen Viborg en Odense eindigde in 1-1. Bij Viborg stond naast Grot ook Justin Lonwijk in de basis. Hij scoorde de 1-0. Clint Leemans viel in 86e minuut in bij Viborg, Mart Lieder deed dat in de 57e minuut bij Odense. Kellian van der Kaap zat de hele pot op de bank bij Viborg. Lars Kramer ontbrak bij Viborg vanwege een schorsing.

Na 10 speelrondes in Denemarken staat Viborg 10e met 10 punten. Odense staat 9e met 11 punten.