🎥 | WÁT EEN START! Feyenoord komt metéén op gelijke hoogte na waardeloos begin

BSR

Trevor Wagener • 22:32, 12-12-2019 / Laatste Update: 18:59, 07-01-2024

Wat een wedstrijd is het Europa League-duel tussen FC Porto en Feyenoord, nu al! Na een kwartier keken de Rotterdammers tegen een tamelijk kansloze 2-0 achterstand aan. Binnen 8 minuten was deze al weggewerkt: 2-2!

Luis Fernando Díaz zette Porto na een kwartier op 1-0. Bij zijn inzet ging doelman Nick Marsman niet vrijuit. Feyenoord was nog amper bekomen van deze tegengoal of doelpunt no.2 lag in het netje: 2-0! Dit keer was Tyrell Malacia de ongelukkige. Zonder dat er een tegenstander in de buurt was, werkte hij de bal in eigen doel na een voorzet.

En... 't is weer gelijk

Waar het meteen 3-0 kon worden en praktisch iedereen bang was voor een walkover, vocht Feyenoord meteen terug. Eric Botteghin kopte raak uit een corner en Sam Larsson was 3 minuten later het eindstation en werkte de 2-2 tegen de touwen. Wat. Een. Wedstrijd!