Weghorst houdt met Wolfsburg De Guzman en Willems van 2e plek Bundesliga

EPA

Sjors Tanis • 21:52, 02-12-2018 / Laatste Update: 07:42, 07-01-2024

Eintracht Frankfurt heeft de kans laten liggen om in de Bundesliga naar de 2e plaats te stijgen. De bekerwinnaar verloor in eigen stadion van VfL Wolfsburg: 1-2.

Admir Mehmedi (31ste minuut) en Daniel Ginczek (68ste minuut) maakten de doelpunten voor Wolfsburg. Kort voor tijd scoorde Luka Jovic nog tegen namens de thuisploeg.

Nederlandse inbreng

Wout Weghorst deed de gehele wedstrijd mee bij Wolfsburg. De oud-spits van AZ kreeg een gele kaart. Paul Verhaegh bleef op de reservebank zitten. Bij Frankfurt had Jonathan de Guzman een basisplek. Landgenoot Jetro Willems verving hem in de 63ste minuut.

Voor Frankfurt was het de 1e nederlaag sinds eind september. De club staat nu 5e, op 10 punten van koploper Borussia Dortmund. Wolfsburg is nu 8e.