Weghorst scoort, Robben krijgt rood, maar toch is Bayern de opgeluchte winnaar (video's)

Martijn Baars • 19:22, 20-10-2018 / Laatste Update: 05:20, 07-01-2024

In een heerlijk Bundesliga-potje heeft Bayern München eindelijk weer eens gewonnen. Makkelijk ging het niet, maar toch stond Bayern na ruim 90 minuten met 3 punten in de handen na de 1-3 overwinning op VfL Wolfsburg.

Robert Lewandowski scoorde binnen 50 minuten 2 keer en leek het zo geplaagde Bayern simpel aan een zege te helpen. Daarna werd het echter nog knap lastig en kregen 2 Nederlanders een hoofdrol.

Rood Robben

Eerst moest Arjen Robben bij Bayern met rood het veld uit. Na een schwalbe in de eerste helft en een domme overtreding in de 2e helft was het al na 57 minuten einde wedstrijd voor de Nederlander.

Goal Weghorst

Niet veel later scoorde Wout Weghorst de aansluitingstreffer voor Wolfsburg: 1-2.

Bayern gooide met samengeknepen billen toch de wedstrijd nog op slot dankzij een goal van James Rodriguez: 1-3.