TV-gids: op deze zender kijk je vanavond LIVE naar HSV – Stuttgart

5 juni 2023

ANP
Kittel-fans-promotie-degradatie-hsv-welke-zender

Hamburger SV heeft een wonder nodig om nog promotie naar de Bundesliga af te kunnen dwingen. In eigen huis moet de cultploeg een 3-0-achterstand tegen VfB Stuttgart wegwerken om nog naar het hoogste niveau te mogen. Check hier waar je HSV - VfB Stuttgart kunt kijken.


De 1e wedstrijd tussen beide teams eindigde dramatisch na een afgang van de ploeg uit Hamburg. Voor Stuttgart is handhaving in de Bundesliga dus heel dichtbij. Of krijgen we het Wonder van Hamburg?

Relegation HSV


HSV staat er inmiddels om bekend om ieder jaar de kans op promotie grandioos te verkloten. Ook dit jaar stond de ploeg op de laatste speeldag nog op een plek voor directe promotie, maar het ging toch mis waardoor FC Heidenheim promoveerde naar de Bundesliga. HSV moest daardoor de Relegation (play-offs) in tegen VfB Stuttgart (nummer 16 uit de Bundesliga).

Op welke zender is HSV - Stuttgart?


De wedstrijd tussen HSV en VfB Stuttgart begint maandagavond om 20.45 uur en is live te volgen op Viaplay. HSV-Stuttgart wordt gespeeld in het Volksparkstadion in Hamburg. Qua Nederlanders is Ludovit Reis een speler om naar te kijken. De middenvelder is een belangrijke schakel bij HSV.