Werder Bremen houdt Bayern München in bedwang: titelstrijd in Duitsland weer spannender

BSR Agency

Martijn Baars • 18:27, 21-11-2020 / Laatste Update: 03:36, 07-01-2024

Wie even dacht dat Bayern München wel over Werder Bremen heen zou walsen zaterdagmiddag, kwam bedrogen uit. Werder was eigenlijk gewoon de betere ploeg in München en verdiende dus knap het 1-1 gelijkspel.

De bezoekers kwamen aan het eind van de eerste helft op een 1-0 voorsprong zelfs via een goal van Eggestein. Pas in de 62e minuut maakte Coman namens Bayern de gelijkmaker, maar verder dan dat kwam het niet.

Spannende strijd

Knap van Werder: er is eindelijk een einde aan een negatief record. De ploeg verloor de laatste 19 duels op rij bij Bayern. Door het gelijke spel is de titelstrijd weer een stuk spannender. Bayern staat na 8 duels nog wel bovenaan, maar de concurrentie zit de recordkampioen op de hielen. Leipzig en Dortmund moeten dus nog in actie komen.

1. Bayern 8-19

2. Bayer Leverkusen 8-18

3. RB Leipzig 7-16

4. Borussia Dortmund 7-15