Bruma en Bazoer houden bank warm en zien Wolfsburg dure punten verspelen

admin • 23:22, 24-02-2017 / Laatste Update: 15:55, 08-01-2024

Werder Bremen heeft de degradatiekraker in Wolfsburg winnend afgesloten. De bezoekers zegevierden in de Volkswagen Arena met 1-2. De grote man bij de ploeg van Aleksander Nouri was Serge Gnabry.

Bremen knalde uit de startblokken. Serge Gnabry, die in de zomer overkwam van Arsenal, maakte in de eerste 20 minuten van de wedstrijd 2 goals. Daarmee zat zijn ploeg al snel op rozen. Vlak na de 2e goal bracht Borja Mayoral Wolfsburg terug in de wedstrijd door de 1-2 te maken. Dat beloofde dus veel!

Overwicht

Die voorsprong hield Werder Bremen lang vast, al ging dat gepaard met behoorlijk wat geluk. Wolfsburg had een overduidelijk veldoverwicht en genoeg kansen, maar de bal ging er maar niet in. Werder liet helemaal niets zien in de tweede helft. Toch trok het de wedstrijd over de streep: 1-2.