Will Grigg 'on fire' bij Wigan Athletic

Trevor Wagener • 01:23, 21-08-2016 / Laatste Update: 14:36, 08-01-2024

De hype rond de Noord-Ier Will Grigg, die tijdens het EK tijdens elke wedstrijd luid werd toegezongen met 'Will Griggs on fire', is inmiddels gaan liggen. De spits liet vandaag bij zijn club Wigan Athletic op het tweede niveau in Engeland nog maar eens zien dat hij echt 'on fire' is, want Grigg scoorde twee keer.

Zijn Wigan ging dan uiteindelijk met 4-3 de boot in tegen Nottinghan Forest na een waar spektakelstuk, maar goaltjesdief Grigg pikte toch weer mooi twee doelpunten mee. De Noord-Ierse international tekende voor de 2-2 en de 3-3.

Latertje

Pas in minuut 93 ging de thuisploeg alsnog met de driepunter aan de haal. De statistieken van Will Grigg - die op het EK in Frankrijk geen minuut van de bank kwam - zijn en blijven ronduit indrukwekkend: in zijn laatste 25 competitiewedstrijden voor The Latics heeft hij nu al 24 keer gescoord.