Woeps! Frankrijk geeft 2-0 voorsprong weg en verliest van Colombia

Photo News

admin • 00:40, 24-03-2018 / Laatste Update: 15:36, 12-12-2023

Het Franse voetbalelftal heeft in het Stade de France een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps stond in de oefeninterland tegen Colombia na 25 minuten met 2-0 voor, maar gaf die voorsprong in de 2de helft uit handen. Vlak voor tijd pakten de Colombianen zelfs de winst dankzij een benutte strafschop van Juan Fernando Quintero: 2-3.

De 'Haantjes' vermaakten de fans in het 1ste half uur met flitsende aanvallen en mooie doelpunten, van Olivier Giroud en Thomas Lemar. Luis Muriel deed al snel iets terug namens Colombia, dat aantrad met PSV'er Santiago Arias en Davinson Sánchez (ex-Ajax) in de defensie. Aanvoerder Radamel Falcao, de topschutter van AS Monaco, trok de stand na een uur gelijk. Frankrijk oefent dinsdag tegen WK-organisator Rusland. Colombia treft dan Australië, de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk.