Wolfsburg dankzij Weghorst snel op voorsprong, maar geeft punten net zo makkelijk weer uit handen

BSR Agency

admin • 23:38, 24-10-2019 / Laatste Update: 12:38, 05-01-2024

VfL Wolfsburg is er niet in geslaagd AA Gent te verslaan in groep I van de Europa League. De Duitsers gaven een 2-0-voorsprong weg. Roman Jaremtsjoek bezorgde de Belgen met een doelpunt diep in blessuretijd alsnog een punt: 2-2.

Wout Weghorst, dit seizoen in de Bundesliga al goed voor 5 doelpunten, had Wolfsburg al in de derde minuut op voorsprong gezet. Na een treffer van de Braziliaan João Victor leidden de Duitsers al na 24 minuten met 2-0.

Kort voor rust deed Gent wat terug via Jaremtsjoek: 1-2. Het leek niet genoeg, tot de Oekraïner in de 94e minuut nog een keer toesloeg. Wolfsburg en Gent leiden in groep I met 5 punten uit 3 duels.