🎥 | Wondergoal Iličić blijkt niet genoeg voor overwinning Atalanta

admin • 00:15, 21-01-2020 / Laatste Update: 10:06, 05-01-2024

Het is Atalanta niet gelukt om thuis te winnen van degradatiekandidaat SPAL. In de strijd om Champions League-voetbal is de club uit Bérgamo achterop geraakt bij nummer 4 AS Roma. De ploeg van Marten de Roon, die de hele wedstrijd speelde, gaf een snelle voorsprong weg tegen SPAL: 1-2.

Josip Ilicic bracht na dik een kwartier spelen Atalanta op een heerlijke manier op voorsprong. Op aangeven van Duván Zapata tik de Sloveen de bal met de hak binnen. Het lukte Atalanta maar niet om de voorsprong uit te breiden en kwam binnen 5 minuten zelfs op een achterstand. In de 55e en 60e minuut zijn het Andrea Petagna, oud-speler van Atalana, en Mattia Valoti die de uitslag op het bord zetten, 1-2. Het is voor SPAL pas de 2e uitoverwinning van het seizoen.