🎥 | Wout Weghorst scoort bij gelijkspel Wolfsburg, Alfred Finnbogason frustreert Bayern

Trevor Wagener • 19:31, 19-10-2019 / Laatste Update: 19:45, 07-01-2024

Wout Weghorst was zaterdagmiddag maar weer eens van grote waarde voor VfL Wolfsburg. In de zware uitwedstrijd tegen RB Leipzig redde de spits in de slotfase een punt voor zijn ploeg. Het werd 1-1.

Weghorst, door bondscoach Ronald Koeman nog niet goed genoeg bevonden voor Oranje, is bij Wolfsburg de onomstreden nummer 1. De 27-jarige Tukker gaat lekker en maakte in Leipzig alweer zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 82ste minuut was hij er als de kippen bij om een voorzet van William binnen te werken.

Fredje Finnbogason

Leipzig was vlak na rust op voorsprong gekomen via Timo Werner. Maar de thuisploeg liet door de late goal van Weghorst 2 dure punten liggen in de strijd om de landstitel. Hetzelfde gold voor Bayern München. Zij kon niet profiteren van de misstap van de concurrent. In Augsburg bleef de recordkampioen steken op 2-2 door een late goal van Alfred Finnbogason.