🎥 | WOW! Atlético Madrid uit beker geknikkerd door club uit 3e divisie

Sjors Tanis • 00:40, 24-01-2020 / Laatste Update: 10:18, 07-01-2024

Een enorme stunt in de Copa del Rey, het Spaanse bekertoernooi. Atlético Madrid, toch een topclub in Spanje, verloor op bezoek bij 3e divisionist Cultural Leonesa met 2-1 na verlenging, waardoor niet Atlético, maar Leonesa naar de 8e finale van het bekertoernooi gaat.

Sergio Benito bracht iedereen bij Cultural Leonesa in extase door in de verlenging de winnende 2-1 te maken.

Actie vanaf 2e helft

In de 1e helft vielen geen doelpunten bij het duel tussen Leonesa, dat uitkomt in de Segunda Division B, en Atlético Madrid, al jarenlang een zekerheid in de top van La Liga. Ángel Correa zette Atlético in de 62ste minuut op voorsprong, maar daarna ging het helemaal mis bij de ploeg van trainer Diego Simeone. Julen Castañeda bracht de hoop bij Cultural Leonesa terug door 7 minuten voor tijd de 1-1 te maken en in de verlenging die volgde schoot Benito het nietige Leonesa naar de 8e finale van de Copa del Rey.