🎥 | Wow! Nederlander Zirkzee (18) schiet Bayern München in blessuretijd richting zege

Brian Vesseur • 23:29, 18-12-2019 / Laatste Update: 05:43, 08-01-2024

Joshua Zirkzee was woensdagavond goud waard voor Bayern München! Als invaller schoot de 18-jarige spits de 2-1 binnen tegen Freiburg. Het was voor de Nederlander zijn debuut in de Bundesliga, nadat-ie afgelopen week al in de Champions League mocht spelen. Uiteindelijk won Bayern met 3-1.

Het was de 92e minuut toen Zirkzee het beslissende doelpunt tegen de touwen ramde. Om het nog zieker te maken: het was zijn allereerste balcontact van de wedstrijd. Van de wedstrijd? Van zijn Bundesliga-carrière!

Nog dieper in de blessuretijd maakte Serge Gnabry - die de assist op Zirkzee gaf - er nog 3-1 van. Door de overwinning blijft Bayern meedoen om de koppositie in de Duitse competitie.