WTF! 17-jarige jochie is personal shopper van De Bruyne, Pogba en Aubameyang (video)

14 september 2018

De meeste 17-jarigen hebben een prachtige bijbaan in de buurtsuper. Dat geldt niet voor de Britse Sam Morgan. Hij is namelijk de personal shopper van allerlei grote voetbalsterren. Een paar helden die hij kleed: Kevin de Bruyne, Pierre-Emerick Aubameyang, Paul Pogba en Kyle Walker!


Het begon allemaal redelijk simpel. Sam hielp Arsenal-talent Cohen Bramall met wat kledingkeuzes en kwam via Kyle Walker binnen de kortste keren binnen bij de Engelse selectie. “Via Dele kwam ik in contact met verschillende Engelse internationals”, legt Morgan uit bij de BBC. “Het is het sneeuwbaleffect: de ene speler geeft je naam door aan de andere en zo gaat dat maar door.''

''Het enige wat je moet doen, is hen op hun wenken bedienen. Zolang als je dat doet, zit het goed”, zegt Morgan, die na een doodgewoon spelletje Fortnite ook Kevin De Bruyne als klant binnensleepte.

Paul Pogba
2 dagen voor de WK-finale kreeg hij zelfs contact met Paul Pogba. De middenvelder van Les Blues was geïnteresseerd in de werkzaamheden van Sam. ''Jij bent diegene waar Benjamin Mendy het over had? Ik probeer al een hele poos met je in contact te komen'', zei Pogba tegen Morgan.

''Twee dagen na de gewonnen wereldbeker zat ik op de Eurostar naar Parijs, met tal van Gucci-jasjes en vintage zonnebrillen, waarna ik rechtstreeks naar het hotel ging waar de Fransen zaten na hun wereldbeker overwinning.'' Deze man leeft echt de droom.

Check hieronder nog wat helden waar Morgan de kleding voor uitkiest.