Zaakwaarnemer Pep Guardiola: ‘Verwacht dat hij zijn contract bij City uitdient’

18 november 2019

BSR Agency

Sinds het ontslag van Niko Kovac als coach van Bayern München gaat het verhaal rond dat Pep Guardiola terugkeert naar de Duitse recordkampioen. De zaakwaarnemers van de Spaanse coach hebben zich voor het eerst uitgelaten over dat scenario.


Guardiola is al een tijdje actief als trainer bij Manchester City, de kampioen van Engeland. "En het bevalt hem daar uitstekend", zegt Josep Maria Orobitg, 1 van zijn zaakwaarnemers, tegen Bild. "Bovendien heeft Pep het ook in de stad Manchester uitstekend naar zijn zin. Ik verwacht dan ook dat hij zijn tot 2021 lopende contract uitdient."

Alles is mogelijk
In het voetbal is niets zeker voegde Orobitg er aan toe. "Dingen kunnen veranderen, dus daarom wil ik ook niets uitsluiten." De 48-jarige Guardiola werkte al eens 3 jaar in München, om in 2016 over te stappen naar Manchester City. Volgens Duitse media is hij, net als Erik ten Hag (Ajax) en Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain), kandidaat voor de vacature in München, die in elk geval tot de winterstop wordt ingevuld door Hansi Flick.