Zaza opnieuw de gevierde man bij Valencia

AFP

Brian Vesseur • 00:45, 25-09-2017 / Laatste Update: 08:35, 05-01-2024

Simone Zaza maakt zich met de week populairder bij de fans van Valencia. De Italiaanse spits maakte alweer zijn 5e treffer van het seizoen: de winnende 2-3 op bezoek bij Real Sociedad.

Zaza maakte in de 85ste minuut de 5e goal van de spectaculaire wedstrijd in San Sebastián. Beide ploegen stonden toen al met 10 spelers op het veld, nadat Igor Zubeldia (Real Sociedad) en Geoffrey Kondogbia (Valencia) allebei met 2 keer geel van het veld werden gestuurd.

Prachtige uithaal

Rodrigo bracht Valencia na 26 minuten op voorsprong. Aritz Elustondo maakte kort daarna alweer gelijk namens de Basken, maar Nacho Vidal bracht de bezoekers uit Valencia 10 minuten na rust met een prachtige uithaal weer op voorsprong.

Ook nu kon Valencia maar 5 minuten van genieten, want Mikel Oyarzabal tekende even later weer voor de 2-2. Daar bleef het dus niet bij in Anoeta, dankzij Zaza.