Zidane denkt dat de ‘echte’ Ronaldo er 4 in had gejast tegen Apoel

14 september 2017

REUTERS

Cristiano Ronaldo keerde woensdag terug op het veld en scoorde meteen twee keer namens Real Madrid tegen APOEL Nicosia (3-0). In de Spaanse competitie speelt de Portugees wegens een schorsing al een maand niet.

Desondanks bleek hij in vorm, al vond coach Zinedine Zidane dat nog wel meevallen.

,,Natuurlijk was hij goed, maar de 'echte' Ronaldo had er in deze wedstrijd 4 gemaakt. Je ziet wel dat hij ritme mist. Maar dat is een kwestie van tijd.'' Verder was de Fransman vol lof. "Cristiano is de beste van de wereld. Hij staat er als we hem nodig hebben en scoort altijd. We weten wat hij ons te bieden heeft. En dat is heel veel.''

Domme duw
Het komend weekeinde is Ronaldo nog geschorst. Zidane: "We weten dat we hem nog even moeten missen, maar ik hoop dat het de laatste wedstrijd dit seizoen is dat we zonder hem spelen.'' Ronaldo werd 5 wedstrijden geschorst omdat hij begin dit seizoen in de strijd om de Supercup tegen Barcelona de scheidsrechter een duw gaf.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht