Zo deden de Nederlandse voetballers het maandag met hun clubs in het buitenland

Getty

Sjors Tanis • 00:50, 14-09-2021 / Laatste Update: 17:50, 13-12-2023

Maandagavond waren er nog een paar wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. De Nederlanders bleven op de bank.

Check hieronder een overzicht!

Premier League

Erik Pieters zag hoe zijn Burnley op bezoek bij Everton met 3-1 verloor. Burnley kwam in de 53e minuut nog wel op voorsprong, maar nog geen kwartier later had Everton 3 keer gescoord.

Serie A

Ook in Italië was maandag 1 wedstrijd: Bologna - Hellas Verona. Mitchell Dijks en Sydney van Hooijdonk zaten de hele pot op de bank bij de thuisploeg. Bologna won wel met 1-0 door een doelpunt van Mattias Svanberg in de 78e minuut.

La Liga

Geen Nederlanders op het veld of op de bank bij de 2 potjes in Spanje van maandagavond. Getafe ging op eigen veld onderuit tegen Elche: 0-1. Real Betis leidde bij rust met 1-0 op bezoek bij Granada.