Zo denken de bookmakers over de nieuwe trainer van Bayern

4 november 2019

ANP

Tegenwoordig kun je eigenlijk overal op gokken. Zo ook op wie de nieuwe trainer van Bayern München gaat worden. Je kunt al massaal geld inzetten op wie de opvolger van de zondag ontslagen Niko Kovac wordt. Er gaan al veel namen rond, maar dit denken de bookmakers!


En, het verbaast je misschien niet, de naam van Ajax-trainer Erik ten Hag circuleert ook rond. Sterker nog, bij sommige bookies is hij op dit moment de favoriet. Als je bij BWIN een euro inzet op Ten Hag als nieuwe manager, krijg je het minste geld terug (€2,40).

Odds Bwin 
Ten Hag - 2,4
Allegri - 3,5
Mourinho - 4,75
Rangnick - 8,15

Rangnick de favoriet?
Bij andere gokkantoren is Ralf Rangnick de favoriet. Rangnick is al jarenlang succesvol betrokken bij de goed presterende teams onder de vlag van Red Bull (RB Leipzig, Red Bull Salzburg). Maar ook de naam van Jose Mourinho is booming en levert al niet super veel geld meer op!

Deze odds lees je als volgt: wanneer je het rechter bedrag inzet, win je het linker bedrag. Dus als je €2 inzet op Ten Hag, win je €11 en heb je uiteindelijk €13 als Ten Hag ook daadwerkelijk Bayerns nieuwe trainer wordt.