Zoet ziet terugkeer bij Spezia beloond worden met een gelijkspel

Spezia

Brian Vesseur • 18:34, 06-03-2021 / Laatste Update: 06:31, 07-01-2024

Jeroen Zoet mocht weer eens onder de lat staan! Na een lange blessure speelde hij zaterdag mee met Spezia, dat het opnam tegen Benevento. Zoet moest 1 keer grabbelen in het Serie A-duel: 1-1.

Adolfo Gaich opende in de 24e minuut de score voor de bezoekers met een doeltreffend schot vanuit een moeilijke hoek. Daniele Verde zorgde in de 71e minuut voor de verdiende gelijkmaker. In het slotoffensief van Spezia kopte Martin Erlic nog op de lat.

Blessure

Zoet keepte dit seizoen pas zijn 3e wedstrijd voor Spezia in de Serie A. Op 30 september viel hij in de gewonnen uitwedstrijd tegen Udinese (0-2) geblesseerd uit. Daarna raakte de oud-doelman van onder meer PSV en FC Utrecht bij zijn nieuwe club uit beeld. Spezia neemt op de ranglijst de veertiende plek in.