🎥 | Zwak Juventus gaat verrassend onderuit bij Lyon

26 februari 2020

Olympique Lyon heeft woensdagavond een verrassende overwinning geboekt in de Champions League. De ploeg van Rudi Garcia was in eigen huis met 1-0 te sterk voor Juventus.


De Italiaanse topclub speelde ronduit belabberd. En dat terwijl er na 4 minuten spelen al een grote kans voor Juan Cuadrado, maar zijn teen was net een centimeter te kort om de bal binnen te tikken.

Lyon profiteert
Daarna was het eigenlijk de gehele 1e helft Lyon dat domineerde. Uiteraard moeten de Fransen het nog steeds zonder Memphis doen, maar de Oranje-international werd niet echt gemist. Sterker, Lyon kwam zelfs op voorsprong.

Juve stond op dat moment net met 10 man, omdat Matthijs de Ligt buiten de lijnen werd behandeld aan een fikse hoofdwond. Niet gek dat er daarom wat ruimte in het centrum lag en Lucas Tousart op de goede plek stond om de bal binnen te lopen.Juve kreeg 'm er niet in
Na de thee stelde Lyon zich natuurlijk lekker defensief op en vonden het niet echt meer nodig om vol aan te vallen - al konden ze er af en toe nog uitkomen via de counter. Uiteraard volgden er nog wel de nodige kansen voor Juve, maar Dybala, CR7 en Higuain kregen hem er maar niet in.

Return
De Italianen moeten daarom flink aan de bak op 17 maart. Dan staat de return in Turijn op het programma.